Wie is Flexandi?

Flexandi is het bedrijf van Gera de Graaf. Na gewerkt te hebben bij diverse bedrijven zoals ABNAmro, Oxfam-Novib, Wereld Natuur Fonds en KPN ben ik in 2003 zelfstandig gaan werken als adviseur, grafisch ontwerper en ICT specialist. Een combinatie die niet bestaat in welke functie dan ook in het bedrijfsleven. Ik heb met plezier mijn verschillende leidinggevende functies uitgeoefend, maar kon daar niet meer mijn creativiteit in kwijt. Door mijn eigen bedrijf te starten heb ik de kans gegrepen om werkzaam te zijn op de terreinen die mij ter harte gaan en inspireren. Het vergaderen is gereduceerd tot overleg met mijn klanten. Klanttevredenheid is een uitgehold begrip geworden, maar ik hecht het grootste belang aan de tevredenheid van mijn klanten over de door mij geleverde diensten.

werkwijze

De technologische mogelijkheden hebben zich in de afgelopen decennia in razendsnel tempo aangediend. Toch zijn de basisprincipes nog altijd hetzelfde. Alles wat digitaal is, is tot nullen en enen terug te brengen. De protocollen eromheen zijn alleen steeds complexer geworden. Maar nog altijd geldt dat met het mooiste programma slechte ontwerpen gemaakt kunnen worden, de verkeerde marketingkeuzes gemaakt kunnen worden en de ict-soep in het honderd kan lopen. Het is een sport voor mij om mensen te helpen daaruit te komen, door creatief te denken en support te leveren op individueel behoefteniveau.

Flexandi en het gebruik van social media

Ieder bedrijf, groot of klein, gebruikt social media om zichzelf te promoten. Ik doe daar niet aan mee. Voor mij blijft het gebruik van social media voor particulieren, waar het ooit voor bedoeld was. Alle informatie over mijn bedrijf is op mijn site te vinden en naar mijn mening voegt het hebben van een bedrijfsfacebook, bedrijfstwitter, bedrijfsinstagram, enz. niets toe.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op.